Lyckorus & annat skoj

Tropp hopp kärlek

Det sägs att delad glädje är dubbel glädje och det är så sant, så sant. I dag pratade jag med en god vän, som delade med sig av fantastiska nyheter – jag rördes till tårar av lycka. Att glädjas med någon annan är en underbart positiv och verkligt speciell känsla!

Annars är det mycket nu – både på jobbet och hemma (inför utflytten). Har inte mycket energi över för något annat än det allra nödvändigaste, men tröstar mig med att jag faktiskt har en hel del trevligt att se fram emot också. Under den kommande 8-dagarsperioden blir det bland annat Bishops Arms med några kollegor & Tommie (förhoppningsvis även Stolle & Elwira), 20-årskalas, julbord (både med jobbet och privat), flytt till landet OCH en lång, härlig julledighet 🙂 Med andra ord är det inte sådär väääldigt synd om mig 😉

Nu är det dags att sova sött några timmar innan det är dags för nästa “dust” med jobbet – natti, natti och ha det gott!

/ Storkelina – trött men glad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *