Kul med mat

En het chiligryta i halvegen design presenteras förmodligen så småningom - om den blir bra vill säga.

Lördagen har passerat och enligt almanackan är det redan söndag, men jag är fortfarande pigg och vaken 🙂 Vet inte om det beror på att jag är lite hungrig men det enda som intresserar mig just nu är recept och jag har hittat MÅNGA som jag ska testa. Eller rättare sagt i det närmaste testa; det händer inte alltför ofta att jag följer ett recept till punkt och pricka – tycker liksom alltid att det är någon liten detalj som måste ändras. Det kommer hursomhelst att bli spännande att dinera i storkboet framöver, för här är det nytänkande och nyskapande som gäller i köket = oerhört inspirerande 😛 Jag vet inte om det beror på lantluften eller vad det är, men det är så otroligt mycket roligare att laga mat här uppe. Dessutom är man ju tvungen nu när man har flyttat från Sveriges krogtätaste kommun… 😉

/ Storkelina – nattugglan

P.S. SSK inledde lördagens match mot Brynäs med att göra 3 (tre!) mål inom loppet av 1 minut och 47 sekunder, kul! D.S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *