Jobb och vilsen buss

Sedan en tid tillbaka arbetar jag tre dagar i veckan hemifrån och det är många som har undrat om det inte är “svårt att vara disciplinerad nog att verkligen jobba” när man sitter i hemmets lugna vrå. Det är säkerligen olika från person till person, men i mitt fall är problemet snarare det motsatta – jag har ruskigt svårt att låta bli att jobba så länge jag vet att det finns saker att göra. Snart är det således dags för lite självterapi för min del, för annars lär jag förmodligen jobba ihjäl mig.

På hemvägen från jobbet fick jag i dag skjuts till Upplands Väsby av kollegan Sara (jättetack!). Det var en intressant upplevelse ska jag säga, för precis innan vi kom till stationen “hittade” vi en SL-buss på villovägar. Den stod parkerad på trottoaren och med vindrutan halvvägs genom någons fönster. En mycket märklig uppenbarelse, och den som bodde i lägenheten längst ner fick minst sagt oväntat besök 🙁

Efter att ha intagit resterna av gårdagens korvstroganoff med ris och stirrat på dumburken en stund är det snart läggdags. De med mina mått mätt lååånga arbetsdagarna i Stockholm tar rejält på krafterna = orken tryter. Ha det gott och natti natti!

/ Storkelina – tröttmössan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *