Mat, match & natti natti

Efter dagens arbetspass var jag närmast sjukt duktig = lagade mat i MASSOR. Det blidde en omgång Chilikotletter à la Tommie med pommes (kvällens middag), en sats av Storkelinas Stroganoff + ris (morgondagens middag) samt en rejäl skvätt trattkantarellsoppa (att ha när jag blir sugen) 😛 Och om man bortser från att jag missade att sätta på locket till mixern ordentligt (resulterade i soppa över hela köket typ…) så gick det riktigt smidigt 😉

Just nu pågår matchen mellan SSK och Troja-Ljungby, men liksom tidigare den här säsongen så har jag ruskigt svårt att känna något större engagemang. Somliga kallar mig medgångssupporter, men med tanke på alla mina år med säsongsbiljett (oavsett division) och det otal mil som åkts för att se diverse ödesmatcher så kan jag inte tycka att jag är en sådan. Nä, då handlar det nog mera om att vara en “mätt-uppgiven-trött-supporter” 🙁

Nu ska jag ägna mig åt sedvanligt soffmys innan det är dags för måndagstidig sänggång. Ha det finfint!

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.