Hålknas

Under dagens lååånga färd från jobbet hade jag nöjet att lifta med Dick från Stora Wäsby. Vi hade suttit och pratat en stund när Dick plötsligt kläckte ur sig: “I morgon ska jag till Karolinska Sjukhuset och fylla igen ett stort hål”. Hm, tänkte jag varpå hjärnan började arbeta för högtryck. Förvisso så har de säkerligen en tandkirurg på KS, men inte sjuttsingen lagar de väl simpla hål där?! Eller ens stora hål?! Nä, det måste alltså vara något annat fel på pojkstackar’n men VAD?! För ett ögonblick blev jag riktigt orolig – ett STORT hål (som måste fyllas igen!) någonstans på kroppen lät ju inte alls bra… Gissa om jag skrattade gott när jag insåg att Dick, som jobbar med anläggningsarbete, skulle fylla igen ett stort hål i marken utanför KS 🙂 Om jag har livlig fantasi? Nja, liiite kanske 😉

/ Storkelina – bekymrad medmänniska

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.