Gott & Blandat

Torsdagens spelning med Peter Murphy’s Carver Combo var som alltid fantastisk 🙂 Tråkigt nog så var det inte många själar på plats men jag, Tommie, Dick & Camilla hade ändå en MYCKET trevlig kväll. Tyckte faktiskt lite synd om Jejje, som var tvungen att plugga inför en tenta och missade alltihopa…

I går inledde jag med jobb på hemmaplan och fortsatte sedan mot stallet där “min” stilige fredags-Gandhi väntade. Trots en dålig ryggdag fick jag mig en hääärlig häst- eftermiddag med massor av gos & mys = mitt hjärta bankade lite extra hårt för min fyrbente fuxvän

Under fredagskvällen blev det UNO-spel, ett par öl och en massa chips på Annelund – detta för att fira att Jejjes tenta var avklarad. Supermysigt och jättetrevligt med många glada skratt!

I dag var jag & Tommie i Tierp där vi handlade mängder av viltfågelmat samt passade på att slinka in på en snabbfika hos Dick & Camilla. Jag & Camilla åkte sedan vidare till stallet medan Tommie spenderade några timmar med Dick & Ronny ( TV-spel och bilpyssel).

Nu är det kväll och familjen är samlad i soffan. Vi har precis glufsat i oss nybakat bröd (receptet kommer så småningom att läggas upp på sidan Mat & så’nt) och tomatsoppa. Nä, Teo & Bus smakade faktiskt inte men de hade nog gärna gjort det – åtminstone av deras trånande blickar att döma 😉 Ha det fint!

/ Storkelina – bagerskan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *