Lite av varje

I dag hade jag nöjet att uppleva en riktigt härlig ridtur på Gandhi. Även Camilla  Athena, Cicci  Anemon samt Wilma  Ronja var med, och det var helt klart lite extra mysigt att rida ut i sällskap med andra 🙂

Efter ridning och stallpyssel var det dags för kaffe hemma i stugan. Camilla hängde med för att ge mig & Tommie en varsin omgång välbehövlig massage (stort tack!), och Jejje tittade förbi för att få en liten paus från sin motionstur med hundarna.

Under kvällen har jag, Tommie, Teo & Bus varit parkerade i soffan och tittat på några avsnitt ur första säsongen av serien Sons of Anarchy. Vi började plöja igenom nämnd DVD-box i går kväll, och det dröjde inte länge innan man var fast. Underbart att ha nå’t riktigt fängslande att titta på!

/ Storkelina – söndagssorten

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.