Årsdebut & ansiktslyft

Denna till synes oansenliga virkeshög kommer att göra underverk för verandan.

I fredags kväll kom Bus in med en liten svart prick i pälsen = en fästing som snabbt förpassades till kaminens hetta. Eftersom det blev ganska tydligt att de fruktade spindelsdjuren (kallas i Finland även skogsbässar) nu gjort årsdebut genomsökte jag min kisse noga och hittade även en rackare som bitit sig fast. Usch på den!

Annars har helgen varit lugn och till och med lite halvtråkig. Det sistnämnda eftersom hela lördagen ägnades åt deklaration och ekonomisk “aktivitet” och det är saker som roar mig föga… Jag var inte ens utanför dörren 🙁 I dag har det hursomhelst varit bättre och jag & Tommie tog en tur till Uppsala där trallvirke inhandlades. Det är den 19 kvm stora verandan som ska få sig en rejäl ansiktslyftning, och det glädjer mig mycket att de knottriga stenplattorna SNART (eller hur Tommie?! 😉 ) är ett minne blott.

En av planerna inför helgen var att plocka fram kameran för att ta en massa fina bilder på Bus och annat spännande. Tyvärr blidde det ingenting av med detta, men det innebär å andra sidan att jag har det roliga framför mig. Här gäller det att tänka positivt! 🙂

/ Storkelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *