Bra, mysigt & härligt

Denna härliga måndag inleddes med fyra timmars förvärvsarbete. Det sist- nämnda var lokaliserat till hemmet och skedde, åtminstone delvis, ute i det strålande solskenet. Somliga har det ruskigt bra!

Efter frösådd i rabatterna, en stunds vila och middag delade jag och Tommie på oss ett slag = Tommie klippte gräset och jag tog en skön promenad. Totalt avverkades cirka 4 km varav 3 km på egen hand och 1 km i sällskap med Camilla & Gandhi. Mysigt!

I detta nu sitter jag & Tommie i soffan med varsin laptop medan lilla Bus vilar ut efter en dag full av jakt och spring. Sängen är inte alltför långt borta, men innan det är dags för den ska jag bara njuta av en riktigt härlig stund och konstatera att jag har en oerhört harmonisk tillvaro. I LIKE 🙂

/ Storkelina – den 9:e nikotinfria dagen

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.