Liten fredagskompott

Coops mascarpone-glass var inte för sliskig utan smakade utomordentligt gott 😛

 

I går kväll när jag & Tommie kom hem från jobbet var det bara för en kort “mellanlandning” – sedan var det dags att ge sig iväg för ett vägföreningsmöte hos en av grannarna (“bara” ett par kilometer härifrån då’ra). Mötet avlöpte väl, och fastän vi egentligen var väldigt trötta så var det till och med lite småtrevligt. Och så bjöds det ju på kaffe och kaka också 🙂

I eftermiddags kom den från Kroatien just hemkomna Camilla på besök för en fika. Jag vet inte om hon tycker att jag är usel på att baka eller nå’t, för med sig hade hon allehanda godsaker såsom munkar, kakor och supersmarrig glass. Hm, undrar just vad detta ENORMA sötsug kan bero på?! Att det tycks ha satt sig på Camillas annars så nätta lilla mage är i alla fall ett som är säkert 😉

Att den lilla bostonterriervalpen  Catla verkligen finns (jo, i bland är man rädd att man bara drömmer…) råder det nu inga som helst tvivel om. Bevismaterial står att finna på Svenska Kennelklubbens hemsida = Catla har fått ett registreringsnummer. Härligt att se, nu är det bara ägaruppgifterna som ska “korrigeras” också!

/ Storkelina – fredagsnöjd

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.