Smått & Gott

När utelivet blir alltför trist så kan man som tur är rulla ihop sig i bästa korgstolen.

 

Helgen har varit fantastiskt lugn och skön, och både jag & Tommie har fått massor gjort. En av de absolut viktigaste punkterna, det vill säga att ordna en liten trappa till gäststugan (mamsens krav 😉 ), hade Tommie fixat innan jag ens klev ur sängen i går morse. Snacka om svärmorsdröm!

Lilla Catlas ankomst närmar sig med stormsteg = redan under kommande vecka blir det till att svänga förbi Skellefteå  (en låååång sväng då’ra)  för hämtning. Jisses, vad underbart pirrigt det börjar kännas 🙂 Och förberedelserna pågår förstås för fullt, för här ska det ju snart serveras hemkokt majsvälling, rå köttfärs, bakat vete, vitaminer och annat smaskens 😛

Sötaste Bus är en aning deprimerad – hon har under flera veckor spenderat en stor del av sin tid med att bevaka fågelholken framför verandan, men holken är nu TOM 🙁 Då det dessutom regnar ute är kattlivet ovanligt trist. Stackars, stackars liten…

/ Storkelina – strax efter söndagspizzan

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.