Familj, mat & bilder

I dag fick Tommie glädjebeskedet att familjen har utökats med ytterligare två “syskonbarn”. Eller rättare sagt: Syrran Anne, hennes Dave samt barnen Livia & Nicki har blivit flera = tamråttorna Albin & Gus har intagit deras hem 🙂 Jag hade sååå gärna lagt upp bilder på de små sötnosarna, men av hänsyn till mammas enorma mus- och råttfobi så låter jag bli. Lite synd, men vad gör man inte för familjefriden?! 😉

Annars så har det i dag jobbats hemifrån, ätits spaghetti & köttfärssås, gosats med Bus & Rocky samt kikats på ett avsnitt av Kitchen Nightmares.  Det sistnämnda programmet kan faktiskt vara riktigt kul att titta på! Att få se en riktig skräprestaurang på kort tid förvandlas till en högklassig dito är naturligtvis oerhört fascinerande. Om man sedan googlar på de aktuella krogarna, för att se hur det gick sedan (programmen är ju ett par år gamla), blir man dock inte fullt så imponerad – så gott som samtliga förvandlingsnummer stänger nämligen ner kort efter att mirakelmannen Gordon Ramsay har gjort sorti. Supertrist att konstatera eftersom hela konceptet/programidén då förlorar en STOR del av sin charm 🙁

Om någon timme är det dags att krypa till kojs och försöka sussa sött fram till morgondagens tidiga uppstigning. Vet dock med mig att det ändå kan komma att dröja bra länge innan jag somnar, detta eftersom jag bara måste se de 8-veckorsbilder på Catla som jag vet kommer ut på uppfödarens hemsida någon gång under kvällen (eller tidiga natten…). Om jag är knasig? Absolut!

/ Storkelina – den 58:e nikotinfria dagen

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.