Tisdagsnytt

I gårdagens inlägg nämnde jag att det fanns risk att jag skulle somna sent – detta eftersom jag var så nyfiken på att se senaste valpnytt på uppfödarens hemsida (hade i sju veckors tid uppdaterats sent varje måndag) . Och jodå, sent blev det MEN när jag till sist somnade så var det ändå utan att ha fått se en enda bild 🙁 “Finalbilderna” på valparna lades i stället ut i dag, men så fina som de är så var de förstås värda all väntan i världen 🙂 Klicka på länken nedan och titta på bilden som pryder förstasidan, den är helt underbar!

http://www.polarskaggets.se/

Efter en ovanligt lååång hemresa från jobbet (åkte med kollektiva färdmedel hela vägen från Solvalla i Bromma till Tierp…) blev jag i afton hämtad av Jejje. Tommie hade fullt sjå med att skruva på en av våra bilar i grannladan, så det var naturligtvis MYCKET tacksamt för oss båda när granntösen erbjöd sig att transportera hem undertecknad. Det är faktiskt himla fiffiga lösningar vi har här i det omedelbara grannskapet (kryddat med Tierparna Camilla & Dick), för vi delar på och hjälps åt med det mesta och det underlättar såklart en hel del i vardagen.

Nu har Tommie gått till kojs, men själv ser jag fram emot att ha sovmorgon och kan således passa på att sitta uppe och kika på lite skräp-TV = riktigt låta mig dras ner i såpaträsket. Utvecklande? Absolut inte. Avkopplande? Helt klart, jag behöver ju inte använda en enda hjärncell 😉

/ Storkelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *