Fredagskul & lördagsmys

Efter gårdagens jobba-hemifrån-pass blidde det ett par timmars vila, men därefter bar det av till granngården Annelund för fördrinkar i form av smarriga Cosmopolitans. Fixade och klara fraktades sedermera undertecknad & Jejje ner till Uppsala (tack Christian!) och Fyrishov där Ladies Night väntade = en fantastisk trevlig kväll med gotter och fina artister som exempelvis Patrik Isaksson. STORT tack till Jejje, som tack vare sin gode vän Joakim hade ordnat det så fint för oss 😛

När föreställningen på Fyrishov var över åkte vi vidare till Uppsalas anrika nattklubb Flustret, och sist men inte minst så kom Christian och hämtade två kacklande jäntor för hemfärd 🙂 Okej, vi kacklade inte heeela vägen hem (blev lite trötta 😉 ) men ändå.

I dag har jag & Tommie varit i Våla City och handlat lite, men i detta nu är det soffläge och lördagsmys med trav, fotboll och poker. Lugnt och skönt med andra ord!

/ Storkelina – en stilla lördag

slakt

Medan Jejjes desserttallrik (den vänstra) fortfarande såg ytterst prydlig ut så såg min ut att ha använts som slaktbänk… Hm, vad har jag för bordsskick egentligen?!

not

Jejje ville först inte vara med på bild, men…

… några promille senare så gick det betydligt bättre.

pi

Jejje närmast i bild, och Patrik Isaksson på den lilla scenen alldeles nära vårt bord.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.