Modig kisse

gästkatt

Den här bilden kom från grannen Christian, som verkar ha fått ytterligare en gäst vid matbordet. 😛

På granngården Annelund har man numera tre egna katter, det vill säga en innekatt vid namn Lo och två ladugårdskissar som heter Etta & Vallmo. På sistone har man dock fått tillskott i form av en vilsen och hungrig gäst på gården, och det är en oblyg liten rackare ska jag säga. På bilden ovan har kissen trängt sig fram till ladugårdskissarnas matplats och intar glupskt sin måltid. Etta & Vallmo? Jodå, det bruna “fältet” till vänster är minsann de två MYCKET gästvänliga kattdamerna och jag börjar ana att Christian & Jejje nu har blivit med ytterligare en kattvän 🙂

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.