Mer än nöjda

huawei-e172 (1)

I somras skaffade jag & Tommie vårt första abonnemang hos mobiloperatören 3, men dessvärre så blev denna premiärkontakt allt annat än lyckad 🙁 Jag ska betona att det på intet vis hade med den köpta tjänsten att göra (abonnemanget fungerade utmärkt), men dessvärre så blev de upprepade besöken hos aktuell 3-butik minst sagt olustiga. En telefon, som hade inhandlats i trasigt skick, kunde inte bytas och även om jag har full förståelse för att säljaren hade vissa regler att följa så tar jag mig friheten att ha synpunkter på hur dessa kommunicerades. “Vår” säljare misslyckades kapitalt, och detta höll därmed på att bli såväl vårt första som vårt sista samröre med 3-gänget…

Då jag i fredags besökte Globen International Horse Show så lyckades dock Louise Sundberg, en av 3:s kringresande säljare, med något INGEN annan telefonisäljare tidigare gjort: Hon fick mig att stanna, lyssna OCH handla (!). Bara den som känner mig väl förstår hur unikt detta var, men jag kom hursomhelst hem med två USB-modem (mobilt bredband) till kraftigt rabatterat pris. Faktum är att det var så billigt att jag tyckte mig både kunna ha och mista pengarna om det inte skulle fungera. Men jodå, nog funkade det alltid och faktum är att vi redan nu har uppgraderat med ytterligare ett gäng pigga Gigabytes. Jisses, vårt bredband gick ju redan med “USB-stickan” mångdubbelt snabbare än med tidigare Telenor-abonnemang och vi är bara sååå nöjda!

Avslutningsvis: Tack bästa Louise för att du lyckades “fånga” in mig i 3-fållan, och tack även till den parabolinstallatör från Viasat som tidigare under året klargjorde att 3 är vad som funkar bäst här i de djuuuupa skogarna där undertecknad bor 🙂

/ Storkelina – nu mycket nöjd kund

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.