Sköna dagar

Efter en tid fylld av stress och oro (kommer som ett brev på posten i samband med mammas röntgenundersökningar…) så har jag haft ett par heeelt underbara dagar. Efter torsdagens första salstenta i Gävle har jag verkligen bara kopplat av och mått gott 🙂

Gårdagen bjöd på underbart väder, och jag & Catla spenderade nästintill hela dagen utomhus. När Tommie så småningom kom hem, efter arbete och en mil på löpbandet, så bar det sedermera av till Annelund där Christian & Jejje stod för årets första korvgrillar-kväll. Supermysigt, och extra kul att gårdens två afrikanska dvärggetter också behagade närvara.

I förmiddags fick vi gäster i form av bonusbrorsonen Danne & den helt bedårande lilltjejen Alicia. Nämnd duo stannade hela dagen lång, och så småningom kom även den hårt arbetande Maria förbi = årets första utomhusmiddag (utom gårdagens grillkorv då 😉 ) avnjöts. En härlig dag! 😛

Alicia & Co

Allra sötaste Alicia.

Daniel & Alicia

Och här har vi Alicia i pappas knä.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.