Augustimix

I måndags skulle Tommie ha opererat sin skadade hand, men fastan (inför sövning) visade sig vara helt i onödan för någon operation blidde det icke 🙁 Nix, Christian körde ner Tommie och hann precis köra hem de 5,5 milen innan man lämnade beskedet att operationen var uppskjuten… Nu är det i morgon förmiddag som gäller, och denna gång kan man av rent medicintekniska skäl inte senarelägga ytterligare. Skönt!

Trots att Tommie i princip är obrukbar så går bygget nu framåt, och det tack vare “vår” fantastiska Danne. Jag saknar ord att beskriva vår tacksamhet!

Annars rullar det mesta på i sakta mak, det vill säga vi svettas och kämpar mot våra krämpor (en personlig assistens skulle inte sitta fel 😉 ). Röken från skogsbranden i Sala har gjort sig påmind, och det luktar även inne i huset, men det är absolut ingen fara. Bara att hålla tummarna för att vindarna håller sig lugna och framför allt: Att man snart lyckas få bukt med den olycksaliga branden.

/ Storkelina

Bygge

Tack vare Danne samt Tommies & Jejjes glada tillrop så har “vi” äntligen börjat bygga på höjden.

Jejje & Rocky

Jejje och fina Rocky poserar villigt.

Rocky & Smula

Smula & Rocky står i vårt blivande sovrum och kikar ut över verandan.

Kaffe

I min kamp mot de mångtaliga getingarna så tänder jag på kaffepulver som sedan ligger och glöder/ryker. Mycket effektivt och dessutom en snäll metod!

Glas

Att utrusta glaset med en åtsmitande muffinsform och sugrör är ytterligare ett fiffigt sätt att hålla getingarna borta (från drickan då!).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *