Tankar & så’nt

Bus2

Finaste Bus har tagit plats i släpet för att spana över ägorna.

De så kallade Ice Bucket Challenge-utmaningarna pågår och skickas för fullt världen över, och grundtanken var fantastisk = ett sätt att samla in pengar till framtida forskning kring den fruktansvärda, neurodegenerativa nervsjukdom som till vardags kallas ALS. Tyvärr tycks detta oerhört hedervärda initiativ för många (inte alla!) mest ha förvandlats till en “kul grej” som går ut på att lägga upp filmer där man visar upp när man får (is)kallt vatten över huvudet, och där det inte ens är självklart att faktiskt också skänka ett ekonomiskt bidrag till forskningen. Själv kör jag lite tvärtemot, jag skippar att filma mig själv under en hink isande vatten men sätter in ett bidrag till forskningen. Det funkar finfint det med, jag lovar 🙂

Annars så kretsar livet i vanlig ordning kring Tommie, alla djuren, mamma och övrig familj, studier, lite arbete och sist men inte minst: Vår tillbyggnad. Inte så tokigt alls med andra ord!

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.