Helgmix

Helgen som så sakteliga lider mot sitt slut har bjudit på lite blandad kompott. I fredags var Danne, Alicia & polaren Ryssen här på en snabbvisit medan grannparet Christian & Jejje stannade betydligt längre (jodå, här blidde det både UNO & Yatzy 😉 ). Såå otroligt härligt att än en gång få njuta av underbart väder, och det var inte långt ifrån att jag fick vårkänslor… Eller nå’t!

Gårdagen var lugn och stillsam, och utöver lite fönster- och panelmålning så gjorde vi inte många knop. Eller, allt är ju relativt: Jag planerade faktiskt menyn till mammas födelsedag som är i antågande, och det krävde ju förstås en hel del tankeförmåga och viss finess 😛

Innevarande söndag har också spenderats hemma på byn, och för min del innebar det bland annat en härlig skogs- och svampletartur med Catla (tyvärr ingen svamp i sikte dock). Försökte mig på en dylik tur även i fredags, men då fick jag vända hem i all hast eftersom stackars Catla blev jordgetingstucken 🙁

/ Storkelina

Spännande

Koncentrerad husse & Catla fikade tillsammans med…

Rocky

… stiliga grannkillen Rocky.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.