Måndagskompott

En effektiv pluggdag lider så sakteliga mot sitt slut, och jag känner mig oerhört nöjd med mig själv 🙂 Alltid skönt att hinna med mer än vad man från början har tänkt sig!

Utöver studier så har jag ägnat denna måndag åt att halvt prata ihjäl stackars mamma (hade ju såå mycket spännande att berätta), slänga några ord med bästa Stolle, sett en trött Tommie komma hem efter första arbetsdagen efter sin “jag-skar-av-mig-en-sena-i-fingret-sjukskrivning”, rastat allehanda djur och sist men inte minst: Sett SSK förlora borta mot Västerås IK. Det sistnämnda var förstås mindre kul, men jag börjar tyvärr bli van. En rackar’ns tur att hockeyn inte längre har samma centrala roll i våra liv som förr, för då hade humöret dippat rejält nu…
I kylen ligger en bit fransyska och väntar på att bli till så kallad pulled beef, och jag ser fram emot kommande helg när tid till det förhoppningsvis infinner sig. Blev så himla inspirerad när Jejje hade premiärdragit (schysst ordval, eller?!) en köttbit för ett par veckor sedan, för det såg hur fint som helst ut = jag hoppas på samma lycka 😛
Annars så hoppas jag på bättre sömn är föregående natt, då jag var uppe med slagträet för att jaga misstänkta inkräktare. “Personen” jag såg ute på tomten visade sig sedermera vara en björk (!), och de konstiga ljuden och ljusskenen var bara åska på lååångt håll. Stackars Tommie, som alldeles i onödan väcktes för att försvara mig och djuren mot… ingenting 🙁 Han är tålmodig min man, men han får väl trösta sig med att jag inte brukar vara mörkrädd och hallucinera. Och nej, Vickan: Jag varken knaprar i mig några spännande piller eller brygger häxdrycker 😉 
/ Storkelina – inte längre på jakt
Buskatt

Fina Bus höll matte sällskap när det för en stund pluggades sittande i sängen.

natur

Trots duggregn och grå himmel så njöt jag av den vackra naturen medan grannhundarna rastades.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Måndagskompott

  1. Jag får hjärtklappning när jag ser er vackra katt! Fortsätt med dessa bilder så förgyller ni min tillvaro. Kram /G

  2. Gunilla >> Tack snälla söta Gunilla, jag blir lika glad varje gång du säger att hon är fin. Ska försöka vara framme med kameran oftare, bara för din skull 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.