Tommie, bygge & lerduvor

hörnet

Det saknas fönsterfoder, golv, vit takfärg, tapeter och oljebets till fond/panelväggen, men nu börjar man i alla fall ana att ett nytt sovrum är på gång. Gissa hur skönt det ska bli med större yta, sex nya garderober och fyra härliga fönster!?

Sedan i somras har min fina Tommie spenderat såå mycket tid med vårt bygge. När han inte kunde bygga själv (fingerskadan…) så övervakade och sällskapade han Danne & eventuella övriga gästarbetare, så det har liksom aldrig funnits tid för honom att riktigt koppla av 🙁 Desto mer välgörande var det då när bäste David i lördags släpade iväg honom på lerduveskytte, och det var ju heller inte fel att dagen sedermera kröntes med gäster, fotboll & lite pilkastning. Åh vad det var honom väl unt, och tjohej vad mycket ny energi han fick 🙂

När det gäller lerduveskyttet så kände även jag, som alltså inte var med, att det var lite mysigt och detta inte enkom för att det gladde Tommie. Nä, jag tror – eller snarare vet – att det beror på att lerduvegrejen var en av de saker som Tommie & min framlidne far delade, och det kändes på något sätt lite fint att duvorna fick “återuppstå”. Och jag är heeelt säker på att pappa satt i sin himmel och log!

/ Storkelina – stolt äkta maka

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.