Kul med hus & lite gnäll

Syrrans nya paradis i Våla. Foto: Mäklarcentrum.

Nu är det klart, min storasyster Kerstin har köpt och skrivit kontrakt på huset på bilden 🙂 Öppen spis i vardagsrummet, vedspis i köket, en 65 kvm stor altan och över 7.000 kvm tomt blir inte alls tokigt för syrran och hennes fyrbente vän Chivas. Hoppas verkligen att de ska trivas här i Östervåla, bara några kilometer från mig & Tommie och ytterligare ett par kilometer från Åke & Co <3 

Annars går jag minst sagt på halvfart för dagen. Den senaste månaden har i mångt och mycket grusats av en, av och till, intensivt värkande rygg. Har väl helt enkelt kommit in i ett skov av min psoriasisartrit (reumatisk sjukdom), men det gör det icke desto mindre enerverande. Värk, sömnlöshet (på grund av det onda…) och pollenallergi är föga upplyftande 🙁 Och inte blir man särskilt vacker av det heller! Mörka ringar och svullnad under ögonen är ingen hit… Så, NU har jag gnällt klart och då känns det iallafall liiite bättre 😉 Ha det gott! 🙂

Glad men gnällig – vilken paradox

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *