Grillkväll och lite vardagsliv

I lördags hade jag & Tommie en fantastiskt trevlig dag/kväll/natt med gästerna Linda, Mickis, Billy, Danne, Tina & lille Loke 🙂 Vi käkade snittar, spelade kubb & krocket, grillade, drack gott och snackade en jäkla massa = en tillställning helt i min smak 🙂 🙂 Och jag är faktiskt rätt nöjd med kvällens meny, som inte bara var “det gamla vanliga grillandet”. Istället för biffar/kotletter/ hamburgare blidde det grillade köttfärsspett, smashed potatoes (smaksatta med vitlök, citron & oregano), tzatziki och en sallad med rödlök, fetaost & tomat. Avslutningsvis avnjöts desserten, som bestod av en enkel fruktsallad (jordgubbar, druvor, kiwi & äpple) toppad med limegrädde 😛 Kändes helt enkelt sommarfräscht!

Under söndagen blev det inte mycket gjort (stackars Tommie fick en släng av malaria 😉 ), medan måndagen innebar såväl förvärvsarbete som besök av Åke, Sebbe & Sampson samt hoppträning med Wilma och hennes nya ponny. Hehe, “chauffören” Cicci fick förstås också följa med 😉 🙂

Linda & Tommie övade på sina”duck faces”.

Sampson & Åke i samförstånd <3

Från Wilmas hoppträning på vackra connemarastoet Lissan (Lisrua Blue).

Dessa moln spanade jag in under dagens hemfärd från jobbet – både härligt fluffiga och hotfullt mörka…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *