Tävling & träning

I lördags var det dags för min & Tommies andra tävling i precisionsskytte, denna gång i Sandviken. Liksom i Östhammar fick vi ett utomordentligt trevligt bemötande och anläggningen var toppenfin. Det enda som inte gick nå’t vidare var… skyttet 🙁 Okej, vi sköt godkänt men inte i nivå med vår vanliga förmåga. Vi var alltså skapligt besvikna när vi åkte hem, och det höll i sig tills i går när jag såg den officiella resultatlistan. Jag kom 2:a i vår klass, bara en poäng efter vinnaren, och Tommie blev 3:a. Hehe, vi insåg att det kanske är mer rättvist att jämföra oss med skyttar på samma nivå istället för med elitskyttar. Och jo, om vi hade haft en bra skjutdag så hade vi faktiskt sopat banan med motståndet i vår skjutklass 🙂 🙂

Mamma har varit uppe hos Åke & Co i ett gäng dagar, så i söndags åkte jag & Tommie dit för att riktigt umgås. Åke var knappt talbar (fest kvällen innan), Jenny var inledningsvis inte hemma och Sebbe hade en massa annat för sig MEN mamma hade iallafall tid. Mysigt <3

I dag har jag jobbat en halvdag i Stockholm (halv semesterdag av resepraktiska skäl) och det var, som för det mesta, mycket trevligt. Skrattade dock gott åt mig själv när jag var upp till arbetsplatsens sportvåning och rusade förbi gymmet för att kvickt komma till kylen med allehanda godsaker 😛 Kände mig just då som världens lataste och osundaste människa men tröstade mig sedan med att min mer naturnära träning i form av långa promenader, ridning och skytte (armen 😉 ) också har ett värde. Är dessutom mycket trevligare än det där gymmet, som jag en gång i tiden besökte 2-3 kvällar i veckan.

Annars börjar jag så smått att ladda inför den efterlängtade semestern, som börjar nästa vecka. Ska bli såå skönt. Ha det gott!

Från Sandvikens pistolskyttebana.

Mamma och malariasjuk (hm, eller var det baksmälla?) Åke.

Gymmet på jobbet kontra gottigottgott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *