Hojar, umgänge & nostalgi

I fredags jobbade jag & Tommie sista dagen innan fyra veckors efterlängtad semester tog vid – såå skönt! 🙂 Det ska dock sägas att semesterstarten har varit minst sagt intensiv, och att det sannolikt kommer att ta ett par veckor att återhämta sig… 😉

Lördagen bjöd på årets upplaga av Annelund Open, det vill säga grannarnas toppenfina arrangemang med endurotävling (körs på crosshojar) och efterföljande grillning/fest. Som alltid hade Christian & Jejje förberett allt på bästa sätt och vi fick avnjuta såväl en nervpirrande tävling som världens godaste hamburgare + tillbehör och ett supertrevligt partaj 😛 För somliga av oss blev det sistnämnda millenniets överlägets längsta, ett rekord som förmodligen aldrig kommer att slås… 

Efter vilodag i söndags blev det en tur till Lindesbergstrakten, där Tommies pappa Lasse & hans fru Anne har sin härliga stuga. Fantastisk mat, goda drycker & kubbspel stod på menyn och efter en god natts sömn avslutade vi med ett besök i Nostalgibyn. Det sistnämnda var en helt underbar upplevelse och passade förstås mig, världens mest nostalgiska människa, som handen i handsken. Nu är vi åter hemma och utgör en mycket trött samling människor & hundar. Såå kul har det hursomhelst varit 🙂 🙂 🙂

Alicia, Tina & lille Loke fanns på publikplats under Annelund Open liksom…

… Tommie, Vickan & hennes David.

Söta Alicia & pappa Danne.

Grannen/tävlingsarrangören (och deltagaren) Christian.

Tommie, pappsen & Anne.

Lasses & Annes mysiga utebad.

Catla & Holly var också med till Lindesberg <3

Bland annat en motorsåg och bensinpump i Nostalgibyn.

Mera nostalgi…

… och lite till. Brandsläckaren och bilbarnstolen ser, hm… gamla ut.

Biosalongen längst ner till höger är lite annorlunda mot dagens varianter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *