Semesterliv

Så underbart med semester! 🙂 🙂 I torsdags haglade besöken tätt med fikabesök av Mickis redan på morgonen (eller nja, andra kanske skulle kalla det förmiddagen 😉 ). När Mickis hade åkt hem blidde det en kort paus i finvädret och sedan dök mitt kusinbarn Kim upp. Det blidde en himlans massa pladder, men också grillmiddag och förstås: Hon fick prova på lite pistolskytte. Såå kul att ha henne här! <3

Igår var jag & Tommie iväg till pistolskyttebanan (vårt andra hem), där även Åke var på plats. Vi laddar förstås inför helgens tävling 😛 Därefter blev det vila och så småningom även en något märklig middag, nämligen ett helt gäng Toast Skagen. Jo, vi åt dem som förrätt/huvudrätt/efterrätt 🙂 Sist men inte minst fick vi besök av Jejje, unge Herr Charlie & följeslagaren Rocky – mycket trevligt!

Idag har vi varit och shoppat lite i Uppsala, men därutöver har vi inte gjort många knop. Inte alls fel, för man måste ju faktiskt få ta det lite lugnt på semestern.

Instruktör Tommie & Kim.

Grillmästare Tommie flankerad av Catla.

Jejje & lille Charlie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *