Shopping, spårning & skytte

Semestern fortsätter med allehanda supertrevliga aktiviteter 🙂 Har bland annat varit ute i spårskogen med Catla & Holly, varit i Uppsala och shoppat (inte min bästa gren, men ibland så! 😉 ) och så har det förstås blivit några vändor på skjutbanan. Skjuter sedan igår med ett lånevapen, som jag ämnar köpa så fort licensen är ett faktum och det känns riktigt gott. Och faktum är att guldserierna nu duggar ännu tätare! Hehe, kanske lite av en nödvändighet eftersom jag har siktet inställt på SM i Gävle 2019. Vore ju coolt tänker jag 🙂 🙂

I tisdags kväll blev det först grillmiddag här hemma, men därefter var jag & Tommie över till våra eminenta grannar i Rävsvad och det var som alltid mycket trevligt. Och jo, tiden gick sådär rasande snabbt så att klockan blev på tok för mycket… Även i afton har vi varit lite sociala, för efter kvällens skytte bjöds det på mat i Åkes, Jennys & Sebbes sommarresidens. Inte tokigt alls 😛

Grillmiddag på det som råkade finnas hemma: Köttfärsspett, “smashed potatoes” & hemlagad vitlökssås.

Spårdrottningen Catla och…

… kronprinsessan Holly med assistans av husse Tommie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *