Sömnlös i Våla…

Idag höll jag på att få till en riktigt snygg serie med fullträffar, men dessvärre hamnade första skottet i 7:an. Annars rätt snyggt samlat (25 meters avstånd, inre cirkeln är 25 mm).

Jaha, klockan har passerat 05.00 och jag har ännu inte sovit en blund i natt 🙁 Ryggen värker och kroppen vill liksom inte ligga still tillräckligt långa stunder för att sömnen ska hinna infinna sig. Surt!

Annars har jag haft ännu en finfin semestervecka, där måndagskvällen kryddades med gäster. Jonas kom upp från Täby med sin hoj och våra grannar Christian, Jejje & Charlie rullade närmare 500 meter för att ta sig hit. Trevligt 🙂

Skyttet fortsätter att rulla på och ännu en tävling har avverkats, denna gång i Söderhamn. För mig gick det sådär, men Tommie vann glädjande nog vår klass. Kul! 🙂 Och jo, efter ett lååångt sommaruppehåll börjar ridlektionerna i Tierp den här veckan och för min del blir det fortsättningsvis ridning på fredagar. Lördagsridningen kolliderar nämligen med skytteföreningens så kallade ordinarie skjuttillfällen och det funkar ju inte. Haha, jisses vad aktiv jag har blivit 🙂 🙂 

Nu ska jag göra ett nytt försök att placera huvudet på kudden så natti natti. Eller god morgon…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *