Snabbmat på mitt vis

Extremt snabblagad soppa med lite hetta.

När man, som jag & Tommie, bor långt från världens alla snabbmatskedjor gäller det ibland att vara uppfinningsrik 🙂 Och jo, för min del har det inneburit att jag har lärt mig att koka (snabb)soppa på en spik = enkla ingredienser, som vi alltid har hemma. Soppan blir klar på ett par minuter, det vill säga när följande har rörts ihop och värmts upp: En burk krossade tomater (inte burken utan innehållet då 😉 ), en rejäl skvätt vispgrädde, riven ost (gärna parmesan), hot chilisås, Tabasco, oregano & svartpeppar. Några skivor gott bröd & ost smakar fint till. Eller lite vitlöksbröd! Busenkelt och faktiskt riktigt gott 😛

Storkelina – den lata kocken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *