Friends & så’nt

Jobb, ridning, stängsling av Kerstins tomt (Tommie, min bonusbrorson Matte, Christian & Mats är hjältar!) och hemmaliv – ja, så har den senaste tiden sett ut. De senaste dagarna har jag tyvärr varit lite ur gängorna men efter att ha träffat mina fina kollegor idag, fått en och annan bamsekrsm av Tommie, överösts med blöta hundpussar och haft fina samtal med mamsen & bästa Mickis känns det iaf bättre <3 Nu ska bara ”lilla” kroppen återhämta sig också 🙂 

Ett något oväntat glädjeämne är att jag & Mickis ska ner till Friends Arena och kolla dressyren på fredag. Det var Jejje som plötsligt hade biljetter att sälja och eftersom min chefs häst, Astoria med Jeanna Högberg i sadeln, går ut just på fredag så passade det ju perfekt. Ska bli grymt kul! 🙂 🙂

Mats, Christian, Tommie, Matte & dekorativa Elin i stängslartagen.

Spårarbete och promenader med Catla & Holly.

Underbar, hemstickad present från min kollega Tess.

Bus, som tycker att en stolsdyna på tork är den perfekta liggplatsen. Hehe, nu har den hängt ”på tork” i en dryg vecka…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *