Ljuva dagar

Trots en ohärlig förkylning i kroppen har jag haft några riktigt härliga dagar 🙂 I fredags åkte jag & Mickis ner till Friends Arena för att kika på dressyr (Sweden International Horse Show). Supertrevligt på alla sätt och vis och inte blev det sämre av att vi fick se min chefs egenuppfödda Astoria & Jeanna Högberg vinna Champion of the Winners för 5- och 6-åringar. Fantastiskt roligt! 🙂 🙂

Dressyren i huvudstaden följdes upp av ett ridpass ”hemma” på Tirk. Markarbete stod på schemat och uppsutten på pigge Bjässen blev det rejäl fart mellan bommar och låga hinder. Hehe, jag som är farträdd fick bita ihop ordentligt för att inte ge mig efter första vändan… Och jo, även om det gick rysligt snabbt så gick det i någon mening också bra. Skumt att jag blir modigare och modigare med stigande ålder, brukar ju vara tvärtom. 

Igår flängde jag runt och städade medan Tommie var över till Kerstin och fixade med grindstolpar. Därefter blidde det mat och en oväntad inbjudan till Ryssen (Alexey), som hade en badtunna att inviga. Wow såå underbart det var! 🙂 Jag, Tommie och vår värd plaskade runt och drack öl i närmare sex timmar medan Matte & Elin gav sig lite (eller faktiskt rätt mycket 😉 ) tidigare. Att strutta runt i kylan, i en kraftigt solblekt bikini från år 2000 (!), var plötsligt ingen big deal – undrar varför?! 🙂 😉

Idag har det blivit promenad, tupplur och matlagning. Grymt stolt över att ställa grönpepparbiffar, kokt potatis, stekt lök, brysselkål & gräddsås på bordet istället för den smått obligatoriska söndagspizzan. Gott var det också! 😛 

Nu? Skanna av marknaden för badtunnor för här ska shoppas! Någon liten såpa blir det nog också nu när jag är chef över fjärrkontrollen. Ha det gott!

Astoria & Jeanna Högberg, min chef Christina som körde ärevarv till fots och Bjässen.

Badliv 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *