Underbara hem

Bilden togs igår eftermiddag – när vi kom hem ikväll var det redan nattsvart.

För det mesta är mina arbetsdagar nere i Stockholm välgörande. Den sociala samvaron med kollegorna, luncherna på lokal (vad gammalmodigt det lät! 😉 ) och miljön i Hästsportens Hus blir liksom en skön kontrast till arbetet på det stillsamma och folktomma hemmakontoret 🙂 För det mesta alltså… Idag hade jag dock en så’n där dag när jag inte kunde komma hem fort nog 🙁 Och nej, det berodde varken på chefen eller mina närmaste kollegor utan på faktorer ingen av oss kunde påverka. Hursomhelst, ikväll var det verkligen en sann fröjd för ögat att mötas av vår röda koja och alla djuren (Tommie mötte jag ju redan nere i Storvreta) 🙂 🙂 Imorgon blir säkert en bättre dag, natti natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *