Aktiv måndag

Dagen inleddes med ett jobba-hemifrån-pass, som komplicerades något (minst sagt!) av att uppkopplingen mot jobbet inte funkade som den skulle. Oerhört frustrerande! Dessbättre hade Tina hört av sig redan tidigt på morgonen, så jag visste iallafall att en lunchdejt med henne & Loke väntade. Mycket trevligt 🙂

Efter mat och lite shopping blidde det vila och sedan var det återigen dags att lämna hemmet – denna gång för att kika på hoppträning i Örbyhus. Det var som vanligt Wilma & hennes Lissan som stod i fokus, och de gjorde det med den äran. Riktigt fint var det! Och jo, Cicci var som alltid en klippa bakom ratten OCH vi fick oss några tokgoda skratt 🙂 🙂

Nu ska jag försöka sova lite och samla kraft inför morgondagens begravning. Känns inget vidare…

Dagens lunch intogs på TP Bar & Kök i Tierp med Tina & lille Loke.

Wilma & Lissan <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *