Begravning

Östra Ryds kyrka i Åkersberga.

I tisdags begravde vi min bror Håkan <3 Själva begravningsceremonin hölls i Österåkers kyrka och vi färdades sedan vidare till Östra Ryds kyrkogård, där kistan slutligen skulle nedsänkas. Prästen sade några ord, min svägerska Jenny läste min dikt och Håkans bäste vän sade några ord – sedan var det över…

Efteråt samlades hela begravningssällskapet på restaurang Triften i Täby, där vi intog lunch och höll en informell minnesstund. Och jag måste säga att jag är nöjd med (kan man säga så?) hur dagen blev. Jag, Kerstin & Åke hade gjort precis ”rätt” val och jag känner att Håkan fick ett väldigt fint och värdigt farväl. Vila i frid, min tappre bror! <3

/ Lillasyster 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *