Lugnet före stormen

Helgen var riktigt lugn och skön, åtminstone för min del (Tommie grejade med dräneringen under tillbyggnaden och en massa annat nyttigt). Efter en hopplektion på fina Bea på Tierps Ryttarklubb i fredags kväll blidde det hemfärd, en välgörande dusch och sedan en välkyld körsbärsöl (ja, det ÄR gott! 😛 ) i tv-soffan. Jag & Tommie riktigt njöt av vetskapen om att inte ha en enda tid att passa under hela den kommande lördagen 🙂

I lördags morse väcktes jag inte på sedvanligt vis med kaffe på sängen. Nix, istället vaknade jag av ett jävla liv i form av min hårt arbetande man precis under sovrummet. Hehe, inte alls i min smak men jag kunde ju inte gärna bli arg… 😉 Efter uppstigning hämtades jag hursomhelst upp av Kerstin varpå det blev en tur till Solrosen, där vi mötte upp min fina mamma & Jenny. Passade även på att följa med Jenny & Co hem för att träffa Åke & Sebbe <3

Lördagskvällen tillbringades på hemmaplan liksom delar av söndagen. Igår kväll tog jag mig dock till ridklubben för en föreläsning, som hölls av Anna Nordin på temat ”Mental träning”. Två timmar med massor av inspiration! 🙂 🙂

Annars håller jag på och planerar för en uppfräschning av köket. Skåp, vitvaror & golv får bli kvar men nya ytskikt (bland annat en ny fondvägg), en altandörr, en kamin & några andra detaljer ska till. Jag planerar alltid med hjälp av bilder och då är allt sååå himla enkelt! Dessvärre kommer ju den där detaljen att det är en massa jobb att utföra också, men desto roligare när det blir klart. Kör STORA charmoffensiven här hemma nu, behöver liksom få med Tommie på tåget ockdå 😉 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *