Onsdagsliv

Idag har det varit jobb på hemmakontoret och därefter en så’n där ovanligt skön promenad. Kände mig så härligt avslappnad och lite extra glad i sinnet 🙂

Annars har jag mest pysslat här hemma och bland annat fixade jag en rejäl plåt med lasagne. Riktigt bra mat, som ju faktiskt bara blir ännu godare när man värmer upp den dagen efter tillagning 😛 

Under kvällen har det klippts klor och borstats tänder på Catla & Holly (Bus slipper 😉 ) och när det var klart unnade jag mig en stund i bastun. Är förresten så himla glad över att ha en bastu som faktiskt går varm titt som tätt. Jag vet många med bastu som bara använder den till förråd… Tror dock att det är en stor fördel att, som vi, ha den lättillgänglig. Att bara behöva gå in i badrummet, trycka igång den och snart därefter kunna avnjuta dess värme är ju inte alls svårt.

Nu? Ligger i bingen och ska läsa en stund innan det blir natti natti. Ha det bäst!

Extra fint med promenad på nysladdad väg.

Bastar gör man bäst till levande ljus.

Catla & Holly på uppfräschning 🙂

Bästa utsikten på hemmakontoret: Bus <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *