Helg med lyxig söndag

Arbetsveckan toppades i vanlig ordning med ett ridpass i Tierp, denna gång på min absolute favorit Bjässen. De senaste två terminerna har jag suttit rätt mycket på den herren och han har verkligen kvaliteter. Godhjärtad som få, alltid villig att jobba och alert till tusen. Härlig häst! <3

Lördagen spenderade jag & Tommie mestadels ute på tomten. Det blidde fix med huset, storstädning av ankhuset och sist men inte minst så fick vi ju njuta av det härliga vädret. En rejäl tupplur, middag & mys i tv-soffan följde 🙂

Igår hade jag en riktigt lyxig dag! Det blev premiärdopp för säsongen i badtunnan (såå skönt!) och därefter var vi bjudna till Danne, Tina & Co på middag. En fantastisk Boeuf bourguignon stod på bordet och till den serverades pressad potatis, sallad & bröd. Till kaffet blidde det äppelpaj & vaniljsås – mums! 😛 Förutom att allt var grymt gott så är det närmast oslagbart att få sätta sig till bords utan att ha behövt lyfta så mycket som ett finger 🙂 🙂 Får gärna hända oftare! 😉

Idag har det jobbats på hemmakontoret och strax bär det av till Örbyhus, där jag ska kika på Wilmas hoppträning. Lär klä på mig ordentligt för här vankas det visst minusgrader…

Lördagsjobb i finvädret.

Förberedelser inför säsongspremiären.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *