Lite av varje

Konstaterar för hundrafemtioelfte gången att det är rent fasligt vad dagarna går! Tycker att det är måndag och fredag mest hela tiden… Hursomhelst, ser än en gång tillbaka på en riktigt bra helg och även den föregående arbetsveckan var (om jag minns rätt!? 😉 ) av det bättre slaget.

Fredagen inleddes i vanlig ordning med jobb på hemmakontoret och så fort jobbdatorn stängts ner var det dags för sedvanlig fredagsstädning. Älskar att komma hem från stallet på fredagskvällen, avnjuta veckans skönaste dusch och sedan jäsa i soffan samtidigt som jag blickar ut över ett nystädat hem. Total harmoni! 🙂 🙂

I lördags morse bar det av till Gävletravet tillsammans med Jejje & Charlie. Efter en tids rehab med bland annat välgörande massage var det dags för vår fina Hild att testas i ett provlopp. Med tränare Stefan gjorde hon det med den äran och en start torde inte vara alltför långt borta. Jättekul och stort tack till Jässica, som tagit så väl hand om vår prinsessa.

Lördagskvällen bjöd på några trevliga timmar borta i Rävsvad, där Cicci gav mig djupvågsbehandling/massage. Såå otroligt skönt, mycket välgörande och tveklöst den behandling som i störst utsträckning kommit åt min kropp på djupet. Kommer att bli flera gånger, helst MÅNGA 🙂 

Igår kväll var vi bjudna till Kerstin på söndagsmiddag och den var verkligen av det bättre slaget 😛 Supergod mat, trevliga gäster (även utöver mig & Tommie då 😉 ) och en värdinna som kan vara mer än nöjd med sig själv.

Nu? Nybastad, lagom trött och bara allmänt nöjd med tillvaron. Ha det bäst!

Titans Hild får sig en dusch efter avslutat dagsverke <3

Ännu en söndag där det bara var att sätta sig till bords.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *