Storstadsliv

På rull mot Uppsala med buss (!), det händer inte så ofta numera.

Den här veckan blir det mer storstadsliv än på mycket länge (om man bortser från London såklart 😉 ). En vända till Uppsala, och då inte lite slumpartat på vägen från jobbet, samt hela tre arbetsdagar nere i Stockholm. Eller förresten, igår var jag bara ner till jobbet för ett par möten vilket betyder att jag reste i fem timmar för att vara på kontoret i två. Helgalet, men alldeles självvalt 🙂 Tre arbetsdagar i Stockholm under en och samma vecka är iallafall rekord i modern tid liksom det faktum att jag går upp på heltid från 1 december och ett halvår framöver. Hehe, jag har inte jobbat heltid sedan år 2000 så det blir spännande! I och med att jag i hög utsträckning kommer att kunna fördela ”extratiden” som jag vill tror jag dock att det kommer att fungera utmärkt.

Igår var jag till en optiker och gjorde en ordentlig synundersökning för första gången i mitt liv och kors i taket: Utöver att jag behöver använda läsglasögon,vilket jag redan visste, så ser jag fortfarande väldigt bra. Var faktiskt lite osäker, för man vet ju bara vad man faktiskt ser men inte vad som eventuellt skulle kunna tänkas finnas att kika på utöver det 😉 🙂 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *