Konferens, lite party & sömn

I torsdags var det dags för årlig personalkonferens med jobbet och denna gång på härliga Sånga-Säby Hotell & Konferens ute på Färingsö. Konferensen varade i dagarna två och i vanlig ordning fick jag en så’n där härlig energiboost 🙂 Konstaterar dock att jag börjar tackla av ordentligt, för precis som för nå’t år sedan blev det sänggång före kl 23 för min del. Hehe, festprissen i mig är död – länge leve festprissen! 

Efter konferensen bar det direkt av till Tierp, där det var dags för veckans ridlektion (denna gång markarbete på angloaraben Pride). Och efter ridningen? Jag kan väl säga som så att jag slogs mer än en gång av att borta kan vara jäkligt bra, men hemma är ändå överlägset bäst <3

Igår hade både jag & Tommie en riktig slappardag innan det var dags att rulla bort mot granngården Annelund för firande av Christians 35-årsdag. Var hemma vid 03-tiden, men jag var inte lika trött som maken så för min del blidde det även ett par timmars tv-tittande innan jag slog igen korpgluggarna vid halvsextiden. Idag? Sov rätt länge faktiskt 🙂 Ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *