Trav, vård & bastuliv

På mysig promenad till bussen.

Igår kväll både jublade och grät jag här hemma i soffan. Världens finaste vän, Mickis, slog nämligen till med att kamma hem karriärens första kuskseger   🙂 🙂 Segervapnet hette What a Vap, en stilig fuxherre, och vinsten var modell överlägsen. Segergest? Självklart! Såå otroligt roligt, men som jag grämer mig över att jag (på grund av vädret) hoppade över att åka med till Gävletravet

Idag har jag än en gång tagit bussen, eller snarare bussarna, ner till Uppsala. Två vårdbesök stod på agendan och jag slogs över hur tacksamma vi ska vara över att diverse undersökningar, i förebyggande syfte, görs helt utan kostnad för patienten. Nu är det bara att hålla tummarna för att allt stod rätt till också!

Nu har jag, som så ofta, avnjutit en vända i bastun. Självfallet var det till skenet av en ljuslykta, med en lättöl i näven och till ljudet av favoritmusiken 🙂 Soft? Japp! 😛 Natti natti och ha det gott, alla fina. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *