Gott & blandat

Vackert? Nja… 😉

I fredags var jag riktigt sur… Hade ordentligt ont i höger axel och när jag inte ens kunde föra en gaffel till munnen utan distinkt smärta började jag förstå: Kvällens ridlektion var i fara 🙁 Försökte in i det sista intala mig att det nog skulle gå, men efter att ha kämpat på mig ridmunderingen och väckt den tuppluranfe chauffören var jag tvungen att inse… det skulle faktiskt INTE gå… Ett klokt beslut att stå över, men jäklar vad bitter jag kände mig och det klär mig föga!

Lördagen var lugn och stillsam. Utöver en tur bort till prinsessan Hild, som just kommit hem efter ett gäng veckor i Valbo, blidde det typ inget gjort. Såå skönt med en riktig vilodag, som dessutom kröntes med att Wilma kom förbi och gav mig välbehövlig djupvågsmassage. Nice! 🙂

I söndags var jag med och monterade ihop mitt livs första pepparkakshus och detta i lag med min ”lille” brorson <3 Tyckte att det var på tiden, han är ju ändå 15 år nu 😉 Även Danne, Matte, Elin, Jenny & Alicia ägnade dagen åt julpyssel och Tommie var iallafall med en stund (som bisittare då). Var pysslet ägde rum? Hos Danne, Tina & Co 🙂

Idag har jag jobbat nere i Stockholm och jag får väl säga att det var sådär. Skallen bankade mest hela dagen och jag mådde illa hela vägen hem. Var faktiskt rädd att jag skulle börja kräkas på nå’n av medpassagerarna på tåget (hemska tanke!), men det slapp vi dessbättre vara med om. Väl hemma blidde det hursomhelst bums i säng och efter ett par timmars sömn var jag i skick att jobba ett par timmar till. Nu? Sovdags. Igen 🙂 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *