Lugna dagar

I fredags var ordningen återställd och det blev sedvanlig ridlektion framåt kvällskvisten 🙂 Himla skönt, inte minst då det verkar som att jag missar ridningen (igen…) nu på fredag. Den här gången blir det dock av en betydligt roligare anledning, för det ser ut som att vår fina Hild kommer att starta. Och, den här gången förefaller hon vara redo på riktigt. Debuten, det vill säga i juni, var ju egentligen bara istället för att gå ut i ännu ett kvallopp (bara giltiga ett år och det första var i juni 2017).

Helgen har varit finfin. Medan Tommie spenderade lördagen med jobbkurs i Uppsala fick jag massor av vettigt gjort. Med ett femtimmars långkok på spisen var det multitasking big time då jag kunde smita ut på tur med hundarna och dessutom hann jobba lite. Kände mig ruskigt effektiv och hade även glädjen att servera min käre make en rätt så fantastisk måltid 😛 Tror faktiskt att Tommie berömde maten så mycket som fyra gånger, det var till och med det sista han gjorde innan sömnen hastigt slog till. Rätt romantiskt ändå 😉 🙂

Idag har det mest bara varit lugnt och skönt. Efter att Tommie & Wilma varit ute och övningskört hakade även jag på för eftersnack och fika med nybakad saffranskaka borta i Rävsvad. Trevligt! Mer? Inte mycket va 🙂 #jäsaisoffanärbragrejer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *