Stundande jul & finaste hästen

Hunnit med några dagars förkylning (slår ALDRIG fel inför julen…), lite förberedelser inför stundande julfirande och framförallt: Fått se vår underbara Titans Hild göra ett riktigt bra lopp efter galopp strax efter starten. Såå himla kul att se hur prinsessan plötsligt hittat stilen på relativt kort tid 🙂  🙂 Nästa start blir inom kort!

Igår anlände världens bästa mamma och jag hade riktigt längtat efter henne <3 Fantastiskt roligt att få ha henne här och dessutom så anmärkningsvärt pigg sett till sjukdomshistorian. Härligt!

Annars är vi, precis som vanligt, härligt avslappnade i en tid då så många människor halvt stressar ihjäl sig. Älskar att ha det så och kommer sannolikt inte att tillåta något annat så länge jag lever. Julledigheten ska innebära lugn & harmoni, inget annat. Ha det bäst, det ska jag ha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *