Tokkul & tokförkyld

I fredags var det dags för andra ”riktiga” starten för vår Titans Hild (starten i somras var ju istället för nytt kvallopp så den räknar vi inte på samma sätt). Hursomhelst, fullproppad med Alvedon + Ipren + Coccillana hämtades jag upp av tränare Stefan för vidare färd bort till stallet 1,5 km bort. Tina hade redan förberett Hild med flätor och annat pyssel, så det var i princip bara att lasta och rulla en bit för att plocka upp hästskötaren/maskoten Wilma. Sedan? En trevlig färd upp till Bollnästravet, där Hild återigen gjorde en jättefin insats och kammade hem tredjepriset 🙂 🙂 Såå himla kul (hehe, blev förstås rörd och fällde ett par tårar), men samtidigt trist att det var rena sjukstugan bland övriga delägare. 

Väl hemma efter en härligt hästig eftermiddag/kväll upptäckte jag att vår finskumpa (en julklapp från Kerstin 😛 ) hade hamnat på kylning. Såå sött, för det var Tommie som hade gjort sig beredd inför en eventuell seger <3 Vår Pol Roger får dock ligga till sig ett tag till och jag nöjde mig med någon slurk hostmedicin istället. Har haft sjukt ont i halsen och varit febrig ett par dagar nu och hoppas innerligt på att vara fräschare imorgon när det är jobbdags… Ha det bäst! 🙂 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *