Härliga december

Himla mycket (positivt!) omkring mig för dagen, det kanske räcker så?! 😉 Nä, skämt åsido! Klart jag ska skriva några rader 🙂

Jag & Tommie har riktigt bråda dagar och det beror mestadels på vår återupplivade pusselmani. Jodå, pussel efter pussel avverkas och det är knappt att man vill lämna hemmet. Såå himla kul, inte minst det senaste med eget motiv i form av Tommie i Leeds. Det sistnämnda pusslet var för övrigt en himla skojig grej, med precis lagom svårighetsgrad (supersvårt, men inte omöjligt) och en mycket uppskattad kalenderpresent.

Kalendern? Jo, för första gången någonsin har jag slängt ihop en paketkalender 🙂 Totalt 24 paket med fördelningen 75% till Tommie & 25% till Bus, Catla & Holly. Hade hur kul som helst när jag planerade den och har lika roligt när paketen ska öppnas. Haha, hoppas mottagarna har liiiite kul iallafall 😉

För någon vecka sedan tillbringade jag, Tommie, Danne, Tina, Billy & Mickis en helkväll/natt i Gävle. Vi avverkade en vända bowling, mat & dryck på Helt enkelt, shuffleboard & biljard, lite dans för somliga och sist men inte minst en god natts sömn på hotell. Supertrevligt! 🙂 🙂

I lördags var det dags för årlig pepparkakshustävling hos Danne, Tina & Co. En himla mysig tradition, där jag (förstås 😉 ) tillhörde det vinnande teamet. Och jo, trots att en och annan vuxen tog tävlandet på blodigt allvar så var vi snälla mot barnen <3
Annars? Jobb, halvknölig rygg, ridning, lite trav och en jäkla massa pimplande av färskpressad apelsinjuice 😛 Har det mestadels riktigt bra med andra ord. Ha det gott!

1000 bitar Tommie i Leeds <3
”The gang” gjorde Gävle 🙂
Sebbe & Alicia <3 <3
Såå gott 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *