Kontraster

Igår semesterdag med morgonkaffet utomhus med utsikt över ett fantastiskt vackert vinterlandskap. Följdes upp med semesterdag på Gävletravet i solig om än kylig väderlek 🙂 Idag? Grått till tusen, snön smälte bort och inte alls lika inspirerande. Haha, under eftermiddagsturen med hundarna kändes det så dystert att jag till och med tvingade mig själv till ett osedvanligt fånigt leende (jävligt påklistrat!) för att bli lite gladare. Och jo, precis som forskarna säger så funkade det! Ansiktsmusklerna, som arbetade med att le, lyckades lura hjärnan att allt var typ JÄTTEKUL 😉 🙂 Himla fiffigt!

Igår morse var det bedårande vackert ute!
Semestertisdag i travets tecken tillbringades med Stefan, King Beer, Mickis, Tina & Miramaris Futura.
Onsdagstur i tråkväder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *