Rapport från skogen

Det är ju rackar’ns vad tiden rusar fram hela tiden… Hursomhelst, njuter i detta nu av en lååång julledighet och för första gången på 20 år har även Tommie plockat ut lite julsemester. Himla trivsamt!

Julafton spenderade jag & Tommie med min närmaste familj (mamma, syrran & brorsan med familj) och denna gång hemma hos (bonus)brorsonen Danne, Tina, Alicia, Loke & Isa. Himla mysigt och som kuriosa kan nämnas att jag för första gången firade jul med en av mina delägda travhästars tränare, nämligen Tinas pappa Stefan som också var på plats.

Annars är det fullt vinterliv här hemma (jodå, nu har vi fått lite snö igen 🙂 ) med Tommie, som släpar ris och eldar, och uppfriskande promenader för egen del (jag är ju ändå sååå usel på att släpa ris 😉 ). Ikväll blir det även middag hemma hos syrran och jag räknar som vanligt med supergod mat 😛 Ha det bäst!

Förväntansfull Loke mötte tomten 🙂
Jul 😛
Promenadliv <3
Tommie kämpar på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *